[O1] Zmiana koloru LEDów wnętrza...

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • nekoo21
    Classic
    • 2010
    • 15

• TSJ
    Drive
    • 2008
    • 70

Witam,

na poczatek... tak, zapoznałem się z tym tematem: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...t=1393&start=0 i kilkoma pokrewnymi które kończyły się linkiem do niego

Do rzeczy, czy była może poruszana na forum kwestia zmiany oświetlenia poza zegarami? Konkretnie chodzi mi o to jak można się dostać do niektórych miejsc (diody konsoli środkowej - regulacja nawiewu, przyciski klapki wlewu paliwa i ogrzeania szyby itp... panel elektryki szyb na drzwiach kierowcy, przyciski podnoszenia.opuszczania szyb w dzwiach tylnich i pasarzera... pokrętło świateł, joystick do regulacji lusterek ), nie chciałbym czegoś połamać przy kombinowaniu i stąd takie pytanie Mam nadzieję że jedyną opcją nie jest demontaż całej deski i boczków drzwi? :|

Edit:
    I jeszcze jedna bardzo mnie zastanawiająca kwestia - pod środkowym pokrętłem sterującym siłą nawiewu jest żarówka, podejrzewam że oświetla ona też dwa sąsiednie - problem: jest ona w zielonej plastikowej rurce w którą wkłada się pierdolnik od pokrętła, jak wyjąć i wymienić tą rurkę? Jak nawet wstawie tam coś niebieskiego to bedzie świecić na sinokoperkowo a nie niebiesko przez ten kawałek plastiku :/

Z góry dziekuję za pomoc
    Pzdr

Komentarz

• Andrev3
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 6116

TSJ, w ątku który zapodałeś i przeczytałes jest napisane że można zmienić podswietlenie w całej Oti włącznie z każdą diodą. Jeżeli chodzi o żaróweczkę to też w jednym z ostatnich postów w tamtym temacie jest napisane na co można zamienić ta żaróweczkę i jak zdemontować ten zielony plastik
      Więm bo chłopaki mi to zmieniali i można wszystko wymienić i zrobić. Tylko poczytaj dokładnie
      RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• TSJ
        Drive
        • 2008
        • 70

to że wszystko jest na diodach wiem... chodzi o to jak się tam dostać :P
        Pzdr

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

A czy musimy otwierac koleny watek, tak aby ktos potem znow powiedzial, ze nie moze czegos odszukac.

Da sie zrobic wszystko trzeba pokombinowac
          Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...